MORUS NIGRA - BURGVLIET 91 4356 ER OOSTKAPELLE
+31 6 40595822
TSMC@ZIGGO.NL

Uitstekende voorzieningen

Woon, slaap en badkamer

Top locatie

Overal dicht bij!

WIFI

Voorzien van 5G internet

Welkom!

 

Gelegen op het Zeeuwse eiland Walcheren ligt de plaats Oostkapelle, een gezellig kustplaatsje waar altijd wat te doen is voor jong en oud. Voor ieder wat wils zeggen we dan! Natuurlijk is dan een leuk gezellig huisje om de vakantieperiode door te brengen een must have. Morus nigra is een vakantiehuisje dat zich bevindt op het vakantiepark Burgvliet. Een park dat rust biedt maar toch ook overal dicht bij zit, speeltuin, bos, cafe/restaurants, maar vooral dicht bij de zee! Met een kleine vijf minuten fietsen door het mooie gebied bevind je je al snel op het losse zand en het zoute water. Wat wil je nog meer?! 

Bekijk rustig de site, mocht je vragen hebben dan horen wij dit altijd graag. Twijfel niet en neem direct contact met ons op via de contactpagina!  

DSCN2520

Huren voor een leuke prijs

Zeeland, een lekker rustig plekje om je vakantie goed door te komen. Of men nu gaat in de lente, zomer, herfst of winter in Zeeland is altijd wat te beleven en voldoende natuur om heerlijk tot rust te komen.

Wil je bij ons langs komen, dan staan wij altijd open om je te voorzien van de juiste informatie.

Uitstekende ligging

Het huisje staat op een rustig, gezellig oord in Oostkapelle, vanuit hier ben je binnen vijf minuten op het heerlijke strand.

Comfort

Het huisje biedt comfort op alle vlakken, een heerlijk tweepersoonsbed, een stapelbed, goede (vernieuwde) keuken, volledige badkamer en een gezellige woonkamer om de dagen lekker door te komen.

Locatie

© Mettler IT 2018